Prijović otkrio tajnu klauzulu zbog koje nije mogao da igra ni za jedan grčki tim osim PAOK-a

Srpski napadač trenutno blista u Australiji

Dugo se prošlog leta Aleksandar Prijović povezivao sa Crvenom zvezdom, u jednom trenutku delovalo je da je nekadašnji reprezentativac Srbije na pragu stadiona „Rajko Mitić“, da bi posle nekoliko dana kao grom iz vedra neba sa najvećeg srpskog stadiona stigla poruka da se povlače iz pregovora.

Povezivao se iskusni centarfor potom sa povratkom u Grčku. Navodno je preko svojih kontakata u Solunu pokušavao da ugovori „novi život“ u PAOK-u, pominjali su se stidljivo AEK i Panatinaikos, da bi na kraju Prijović završio na drugom kontinentu – u Australiji je zadužio opremu Vestern junajteda.

I zasad Srbinu ide odlično u Melburnu. Trese mreže, asistira, ali i ne zaboravlja najslavnije dane u karijeri, koje je proveo na solunskom „Tumbi“. I otkriva jedan detalj, koji je dosad bio potpuno nepoznat, ali baca potpuno novo svetlo na letošnje događaje.

– Grčka je generalno dobar izbor. PAOK mi je u srcu, pažljivo ga pratim i nikad se ne zna. Imam veliki motiv. Imao sam neke pozive iz Grčke, ali kada sam napustio crno-bele potpisao sam klauzulu po kojoj tri godine nisam mogao da igram ni za jedan drugi grčki klub. Ona ističe u junu, bilo nekih glasina, ali zvaničan poziv nisam dobio ni od koga – kazao je Aleksandar Prijović.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: