Prijem za članove Kik boks klubova iz Novog Sada i Bečeja

NOVI SAD – Član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin primio je članove deset novosadskih Kik boks klubova i Kik boks kluba „Bečej“ iz Bečeja, u znak podrške treneru Kik boks kluba „Kosovska Mitrovica“ Milunu Milenkoviću, koji je uhapšen 13. juna od strane policije samoproglašene Republike Kosovo.

– Na inicijativu predsednika Kik boks saveza Srbije Miodraga Jotića, okupili smo se danas ovde, da pružimo podršku našem sportisti, saborcu, prijatelju i čoveku, koji je svojim predanim radom naučio mnoge generacije sportskim veštinama, fer pleju i pravim vrednostima. Državni organi rade na očuvanju mira i stabilnosti u našoj južnoj srpskoj pokrajini, za koji se svi zalažemo. Solidarni smo sa porodicom uhapšenog trenera i tu smo da joj pružimo materijalnu i moralnu podršku – naglasio je Ognjen Cvjetićanin.

– Kao predsednik Kik boks saveza Srbije hteo bih da izrazim zahvalnost na ovom prijemu u znak podrške treneru Kik boks kluba „Kosovska Mitrovica“ Milunu Milenkoviću Lunetu. Na ovaj način mu dajemo svu moralnu i sportsku podršku i ono što želimo da istaknemo je da nije sam. Svi smo uz njega, takmičari, reprezentativci i treneri klubova, kao i predsednik Kik boks saveza Vojvodine Žarko Radović – rekao je Miodrag Jotić.

Ova vest je deo projekta “Novi Sad na dlanu” koji je sufinasirao Grad Novi Sad. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Grada Novog Sada koji je dodelio sredstva.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.