Prijem osnovaca u Mesnoj zajednici Dolovo

DOLOVO – Povodom Dečje nedelje Mesna zajednica Dolovo je 7. oktobra organizovala prijem dece iz drugog razreda osnovne škole “Aksentije Maksimović” i zabavišta.

Mesna zajednica Dolovo unazad osam godina organizuje prijem dece iz osnovne škole u Dolovu kako bi ih upoznala sa svojim radom.

Ono što je deci posebno zanimljivo prilikom obilaska je sala za venčanje koja se nalazi u sklopu zgrade Mesne zajednice.

 

 

Deca imaju priliku da razgovaraju sa predstavnicima Mesne zajednice, da iznose svoje ideje, pa je tako jedno od sada prepoznatljivijih obeležja mesta – natpis DOLOVO ispred zgrade Mesne zajednice, zapravo ideja jednog deteta.

Ove godine, za decu koja su posetila Mesnu zajednicu, predstavnici su pripremili malo iznenađenje – personalizovane bedževe u obliku jesenjeg lista sa imenima svakog od deteta.

 

 

Nakon ovog prijema, deca su posetila i trg u centru sela gde su se zabavljala uz dečje pesmice i sokiće koje su za njih pripremili predstavnici Mesne zajednice.

 

 

Predsednik Mesne zajednice Dolovo, Dragoslav Gligorijev, ne krije svoje zadovoljstvo i kaže da se za ovakvu decu vredi boriti i dalje stvarati uslove za njihovu srećniju budućnost.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.