Prijava za članstvo u Naučno tehnološkom parku Novi Sad

NOVI SAD – Naučno-tehnološki park Novi Sad obaveštava startap timove i kompanije da u ponedeljak 18. oktobra 2021. godine, ističe rok za prijavu za članstvo u Naučno tehnološkom parku Novi Sad.

Pravo učešća na javni poziv imaju registrovani privredni subjekti i startap kompanije sa registrovanim delatnostima u oblasti razvoja novih inovativnih proizvoda.

Iz Naučno-tehnološkog parka Novi Sad pozivaju sve potencijalne preduzetnike koji imaju ideje za razvoj novih proizvoda, usluga i tehnologija potrebnih tržištu da pošalju svoje prijave i omoguće najkvalitetnije uslove za razvoj i implementaciju svojih proizvoda.

Zgrada Naučno-tehnološkog parka Novi Sad je pametna zgrada koja ima implementiran Building Menagement Systems, koji ne samo da kontroliše svu tehniku i elektroniku unutar objekta, već i vodi računa o rasveti, grejanju, hlađenju, ventilaciji, nadzoru, kao i protivpožarnim sistemima.

Svojim radom Naučno-tehnološki park Novi Sad razvija programe i usluge prilagođene potrebama kompanija u različitim fazama razvoja, kroz nove inicijative koje podstiču sinergiju tehnologije i biznisa.

Detalje konkursa i prijavu možete pronaći na sajtu Naučno-tehnološkog parka Novi Sad.

Kontakt

Tagovi:

Pročitajte još: