Presedan u svetu fudbala: Osimen bi da tuži svoj Napoli

Neverovatna situacija

Došla su neka druga vremena. Ona u kojima je mnogo važnije šta ćete objaviti na društvenim mrežama nego se možda dogovoriti sa prijateljima da odete na kafu ili šetnju gradom. Samim tim, dešavaju se neke stvari i u sportu koje su ranije bile nezamislive…

Naime, fudbaler Napolija, Viktor Osimen “poludeo” je zbog jednog snimka koji je njegov sadašnji klub Napoli objavio na društvenoj mreži TikTok toliko da je obrisao sa Instagrama sve fotografije u kojima se nalazi u dresu napuljskog kluba i preko svog advokata poslao poslednje upozorenje svima.

 Ono što se desilo na Napolijevom zvaničnom TikTok nalogu je nedopustivo. Snimak u kojem ismevaju Viktora je podeljen sa svima i potom obrisan. To je ozbiljna činjenica, koja uzrokuje štetu fudbaleru, koji dobija užasan tretman od svog kluba dok pati zbog lažnih vesti i osuda medija – poručio je Roberto Kalenda u ime Osimena i najavio potencijalnu tužbu zbog svega viđenog.

Na snimku se moglo videti kako “bebećim” glasom, nalog Napolija ismeva Osimena koji je tražio da izvede penal protiv Bolonje (0:0), koji je kasnije i promašio.

 

Sve u svemu, u budućnosti će verovatno svi klubovi malo više pažnje obratiti na to što objavljuju svojim pratiocima.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: