Premijera dečije baletske predstave „Aladin“ 17. decembra u Kulturnom centru Zrenjanina

ZRENJANIN – Premijera dečije baletske predstave „Aladin“ održaće se 17. decembra sa početkom u 18 časova na Velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina.

Predstava je urađena u produkciji i adaptaciji baletskog studija „Stage“ po motivima istoimene bajke i filma iz 2019-te godine, prilagođena je za scensko izvođenje sa igračima od 4 do 18 godina koji su ujedno i članovi ovog baletskog studija.

Produkciju i režiju osmislila je dipl. baletski igrač Aleksandra Stanulov, koreografi su nastavnici Andrea Tot, LJiljana Graor i Aleksandra Stanulov.

Bajkovite kostime je kreirala i sašila Rada Mirkov, a tehničku podršku pri realizaciji predstave pružiće muzički studio Kulturnog centra Zrenjanina  – studio „Nasnimanije“.

„Kao u priči i filmu, ova predstava pored zabavnog karaktera ima i poučnu ulogu. U ljubavi, kao i u životu treba biti ono što jesi, jer ukoliko nas neko voli, voleće nas sa svim našim manama i vrlinama. Predstava traje oko 65 minuta“, poručili su iz Kulturnog centra Zrenjanina.

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra od 11. decembra radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova u pretprodaji po ceni od 400 dinara, a na dan koncerta po ceni od 500 dinara.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.