Prekid u Banatskom Brestovcu, intervenisala policija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

PANČEVO – Utakmica u Banatskom Brestovcu između Budućnosti i sefkerinskog Tempa prekinuta je u 87. minutu pri rezultatu 1:0 za domaćina.

U prvom poluvremenu domaćin je imao dve prilike koje nisu iskoristili, dok su Sefkerinci imali jednu koju su promašili. Početkom drugog poluvremena sudija dodeljuje crveni karton fudbaleru Tempa Avramoviću zbog obostranog koškanja sa protivničkim igračem ali fudbaleru Budućnosti nije dao crveni karton. Ubrzo posle toga Budućnost postiže gol, kako navode u Tempu, iz čistog ofsajda koji sudije priznaju.

Utakmica je izmakla kontroli sudija pa su desetak minuta pre kraja dali i drugi direktni crveni karton za Tempo, ovoga puta pocrveneo je Radomirović zbog navodnog psovanja. U 87. minutu igrač sa brojem 10 kod domaćih udara bez lopte fudbalera Tempa i sudija mu pokazuje crveni karton što je bio znak da bukvalno svi navijači domaćih krenu da se fizicki obračunaju sa članovima Uprave kluba Tempo koji su bili prisutni na tribinama. Igrači Tempa su odmah napustili teren jer im domaćin nije mogao garantovati bezbednost s obzirom da nije bilo redara, niti obezbedjenja na utakmici. Policija je ubrzo došla i sačinila zapisnik o ovom događaju, uspevši da zaštite članove Uprave FK Tempo.

„Sudijska trojka je došla na utakmicu da odradi posao za domaćina i u tome su uspeli. Tendenciozno suđenje od prvog do poslednjeg minuta uticao je da utakmica na kraju bude prekinuta pre njenog završetka“ kaže se u saopštenju uprave sefkerinskog kluba nakon utakmice.

REZULTATI 6. kola: Voja Gačić – Kolonija 6:3; Borac – Jedinstvo 2:1; Budućnost – Tempo 1:0 (prekinuto u 87. minutu).

Tagovi:

Pročitajte još: