Predstavnik UEFA na Skupštini FSS poslao jake poruke Nemanji Vidiću i Draganu Džajiću

Luka Nikola istakao da je bitno da Vidić ostane u srpskom fudbalu, a Dažajiću poručio da će srpski fudbal biti u sigurnim rukama

Predstavnik UEFA Luka Nikola, prusustvuje izbornoj sednici skupštine Fudbalskog saveza Srbije, na kojoj bi trebalo da bude izabran Dragan Džajić za novog predsednika Saveza.

Nikola se u ime UEFA obratio okupljenim delegatima i poručio da je učinjeno mnogo i da srpski fudbal sada pravno ima veoma važan dokument koji je pravno utemeljen u vidu Statuta koji je usvojen krajem 2021. godine.

– Divno je vratiti se pod drugim okolnostima, želim da vam prenesem srdačne pozdrave UEFA. Veliko mi je zadovoljstvo što prisustvujem ovom događaju.

– Mislim da je fer da kažem da je bilo dosta preprka na putu, ali sada se broji konačan rezultat. Čestitam Bjekoviću i Šurbatoviću na uspešnom vođenju ovog srpskog broda kroz ne tako povoljne vode u prethodnom periodu.

– Do juče smo imali dve legende kao kandidate, ne samo srpskog, već i svetskog fubala. Želim da čestitam Vidiću i njegovom timu na vođenju kampanje do sada. Svakako da je potreban da ostane, da bude prisutan i daje doprinos razvoju srpskog fudbala. Džajiću i njegovom timu želim sve najbolje. Džajić je legenda svetskog fudbala, ima veliko iskustvo i kao igrač i kao rukovodilac. Njegovim izborom će srpski fudbal biti u sigurnim rukama. Imaćete punu podršku UEFA – rekao je Luka Nikola, koji je poželeo puno sreće reprezentaciji Srbije i selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju.

Takođe je sednici prisustvovala i Hajdi Bela iz FIFA, koja je rekla da je Srbija na Mundijalu u Kataru, uprkos ispadanju u grupi, pokazala lep fudbal i čestitala je na tome, a prenela je i pozdrave predsednika FIFA Đanija Infantina.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: