Predstavnici Opštine Opovo dogovorili novi red vožnje sa Lastom

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

OPOVO – Predstavnici Opštine Opovo održali su sastanak sa rukovodstvo Saobraćajnog preduzeća. Tema sastanka bio je novi red vožnje.

Predsednik Opštine Opovo Miloš Markov objašnjava da je posebno razgovarano o polascima koji su bili problematični, odnosno, koji su bili u ranijem periodu, a nakon toga su ukinuti.

“U pitanju su polasci koji su od izuzetnog značaja za naše građane, s obzirom da veliki broj i studenata, i đaka, i radnika gravitira tim linijama, tako da smo mi posle dužeg vremenskog perioda zakazivanja sastanka sa Lastom napokon dobili termin i organizovali sastanak. Ono što mogu da izvestim naše sugrađane jeste da se vraća polazak u 12.15h, koji je ukinut, a pritom ostaje polazak u 13.15h. To smo postigli na sastanku i smatram da je to izuzetno bitno. Iziskivaće neko uvećanje subvencija koje već lokalna samouprava finansira Lasti, ali u manjem obimu, tako da mi to možemo finansijski da iznesemo. Polazak u 12.15 se vraća već od ponedeljka. Želimo da pokažemo da mislimo o putnicima, o svim ljudima sa teritorije Opštine Opovo, kako onima koji žive i rade na teritoriji Opštine Opovo, tako i o onima koji zbog posla moraju da putuju ka Beogradu i ulažemo maksimalan napor da im olakšamo put do Beograda i nazad”, objasnio je Markov i dodao da se razgovori još uvek vode oko nekih dodatnih polazaka.

Tagovi:

Pročitajte još: