Predstava “Ženski razgovori” u Kulturnom centru “Brana Crnčević”

RUMA – U petak, 17. marta u Velikoj dvorani Kulturnog centra “Brana Crnčević”, sa početkom u 20.00 časova odigraće se pozorišna predstava “ŽENSKI RAZGOVORI”. Cena ulaznice je 1000 dinara.

Predstava slovi za jednu od onih koja nikoga na ostavlja ravnodušnim i koja će vas nasmejati do suza. Uz antologijske rečenice Duška Radovića, muške razgovore, ženske razgovore, šarmantan i zabavan igrokaz troje naših vrhunskih glumaca, dovodi do toga da publika uvek nasmejana napusti salu.

Foto: KC Ruma

„Igrati jednu predstavu 10 godina mnogo je, a 29 godina biti na sceni sa istim partnerima, u istom komadu i kostimu, na ivici je čuda! E to se meni desilo sa predstavom “Ženski razgovori“. Koliko zadovoljstva i radosti, interesantnih gradova, zemalja, ljudi i utisaka. Da sam posle svake predstave napisala samo po jednu rečenicu sklopila bi se respektabilna knjiga, ali avaj… Publika nam se beskrajno radostila. Uživali smo i mi glumci i to istinski. Reakcije su bile gotovo kao na rok koncertima. Razgovor nakon predstave dirljiv. Samo trajanje od gotovo 30 godina potvrda je da smo odličan tim – dobitna kombinacija“, napisala je komentarišući predstavu u svom blogu Vesna Čipčić.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: