Predstava za decu „Ko je u pravu deco“ u organizaciji Kulturnog centra Plandište

PLANDIŠTE – Kulturni centar Vuk Karadžić Plandište, u okviru svog redovnog programa održavanja manifestacija, organizovao je pozorišnu predstavu „Ko je u pravu deco“. Pozorišna predstava postavka je produkcijske kuće Ispad iz Beograda.

„Kulturni centar je u okviru svog bogatog programskog kalendara uvrstio je još jednu predstavu za najmlađe. Predstava pored brojnih poruka edukativnog sadržaja, pruža aktivno učešće dece tokom čitave predstave. Kroz interaktivno učestvovanje dece predviđeni su i muzičko/zvučni efekti pažljivo birani za ovaj komad. To je moderna scenska adaptacija Ezopovih basni u kojima su životinje glavni likovi, a deca vole priče o životinjama nema sumnje da su uživali u odličnoj glumačkoj postavci. Nadam se da su mališani uživali u nesvakidašnjim događajima i čarolijama najpopularnijih junaka iz basni i priča. Ovo je još jedan način kojim želimo da obradujemo mališane i donesemo im radost kroz interaktivne pozorišne predstave“, istakla je Tijana Štiglic, direktorka Kulturnog centra Vuk Karadžić Plandište.

Kao uvek sala je bila puna do poslednjeg mesta, a deca su rado interaktivno učestvovala u predstavi. Za predškolsku i školsku decu iz oklonih mesta organizovan je prevoz. Posle predstave deca su poslužena sa čokoladicama.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.