logo transparend vojvodina uzivo

Predškolci u Belegišu priredili šeširijadu

STARA PAZOVA – Tokom Dečije nedelje najmlađi sugrađani uglavnom uče o pravima deteta. Takođe, to je nedelja u kojoj se deca druže, igraju, iskazuju svoju kreativnost.

Tako je ova Dečija nedelja u Staropazovačkim vrtićima obeležena različitim radionicama i aktivnostima dece i njihovih roditeljima. Bilo je tu odlazaka u raznorazne ustanove, druženje sa penzionerima, predstava, sportskih igara ali i šeširijade koju su, pored ostalih, organizovali i mališani PU “Radost” iz objekta “Bubamara” u Belegišu.

Foto: RTV Stara Pazova

Od recikliranih materijala, motiva jeseni, papira, perlica, traka i ostalih raznobojnih detalja, dečica su uz pomoć roditelja stvarali prava mala umetnička dela. Svaki šešir bio je priča za sebe i svaki je bio poseban i unikatan a pozdravljen je od strane prvaka iz OŠ “Vera MIščević” koji su došli da uveličaju događaj.

Foto: RTV Stara Pazova

I dok su mališani veselo hodali modnom pistom sa svojim kreacijama na glavi, gradili su nezaboravne trenutke i pokazali da se sa osmehom na licu može stvoriti čaroban svet. Neka ova vesela Šeširijada bude podsetnik da je detinjstvo najlepši period u životu, a igra, smeh i maštovitost najvažniji sastojci upravo tog čarobnog sveta.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.