logo transparend vojvodina uzivo

Predsednik Vučić čestitao Vaskrs: Očuvanje mira svedočanstvo istine i ljubavi božje

SRBIJA – Predsednik Vučić čestitao Vaskrs: Očuvanje mira svedočanstvo istine i ljubavi božje. Čestitku je uputio patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu i monaštvu, kao i svim pravoslavnim vernicima, koji Vaskrs slave po Julijanskom kalendaru.

U vremenu izazova, očuvanje mira i stabilnosti predstavlja nepokolebljivo svedočanstvo Istine i Ljubavi Božije, istakao je predsednik u vaskršnjoj čestitki.

„Vaša svetosti, Srdačno Vam čestitam najveći hrišćanski praznik, Vaskrs Gospoda Isusa Hrista. Neka Praznik nad praznicima u kome slavimo radost večnog života bude nepresušni izvor snage i optimizma. Čuvajući svoju veru i tradiciju i snažeći vrline mira ljubavi i tolerancije – zajedničkim trudom, strpljenjem i mudrošću branimo naše državne interese i doprinosimo razvoju Srbije.

Srpski narod nalazi se u stalnoj situaciji borbe za sopstveni opstanak, očuvanje duha i snage nacije i zato, Vaša svetosti, verujem da će praznične molitve i liturgije doprineti našem jedinstvenom odgovoru svima koji žele poniženje i nestanak Srbije. U vremenu izazova koji se, kao i pred celom svetskom zajednicom, postavljaju i pred našom zemljom, očuvanje mira i stabilnosti predstavlja nepokolebljivo svedočanstvo Istine i Ljubavi Božije. Čestitajući Vam Vaskršnje praznike, želim da ih provedete u miru, ljubavi i radosti. Hristos vaskrse!“

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.