logo transparend vojvodina uzivo

Predsednik SNS-а Miloš Vučević u Subotici poručio: Briga o svakom čoveku je naš najodgovorniji i najvažniji zadatak! (FOTO)

SUBOTICA –  Najvažniju podršku koalicionoj listi „Aleksandar Vučić – Subotica sutra“ pred lokalne izbore 2. juna  danas su pružili predsednik Srpske napredne stranke  Miloš Vučević i članovi Predsedništva Goran Vesić i Maja Gojković, u prepunoj sali Odmarališta na Paliću.

Uvaženi gosti, predsednik Gradskog odbora Stevan Bakić, koordinator ispred IO Dragan Popović i generalni sekretar GrO  Aleksandar Medaković pozvali su Subotičane da 2. juna glasaju za izbornu listu pod rednim brojem 1. „Aleksandar Vučić – Subotica sutra“, a predsednik stranke Miloš Vučević je uputio snažnu podršku mnogobrojnim članovima, aktivistima i funkcionerima Gradskog odbora, koalicionoj listi „Aleksandar Vučić – Subotica sutra“. „To je lista koja garantuje sigurnu budućnost našim građanima! Mi imamo šta da pokažemo, čime da se podičimo, a imamo pred sobom i mnoštvo zadataka koje ćemo ispuniti kako bi Subotica bila još lepši grad za život! Sva ulaganja u infrastrukturu imaju samo jedan cilj – da budu na korist svakog stanovnika ovog kraja“ rekao je Vučević i naglasio: „Briga o svakom čoveku je naš najodgovorniji i najvažniji zadatak!“

Prisutnima su se takođe, obratili i član Predsedništva Goran Vesić, odgovarajući na pitanja o projektu „Expo 2027″  i predsednik  GrO SNS Subotica Stevan Bakić.

„Maksimalna odgovornost prema građanima Subotice i maksimalna posvećenost stabilnosti budžeta i razvoju grada, čak i u veome teškim uslovima najpre pandemije, a potom i  globalne ekonomske krize, učinila je da održimo finansijsku stabilnost, bez koje nema ni rasta ni razvoja. Mogu da kažem da doprinos Subotice razvoju države nije zaboravljen. Sa državnog i pokrajinskog nivoa imali smo snažan „vetar u leđa“ koji je od 2016. godine itekako  pomogao razvoj Subotice. Nijedna vlast nije toliko sredstava dala gradu Subotici“ rekao je Bakić.

„Težište u našem radu  su bili i ostali naši sugrađani. Razgovori sa građanima doprineli su da se problemi naših sugrađana reše odmah, neki su trajali  duže, neki iziskuju vreme kako bi se rešili, ali uvek smo tu za vas,  u cilju pronalaženja najboljeg rešenja za sve što ih muči“ naglasio je Stevan Bakić.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.