logo transparend vojvodina uzivo

Predsednik odgovorio na sramnu kampanju zapadnih medija i njihovih regionalnih poslušnika: Vučić poslao veoma snažnu poruku! (VIDEO)

Srbija ima svoju politiku nezavisne, slobodarske i samostalne zemlje.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom Instagram nalogu poslavši moćnu poruku građanima Srbije.

– Srbija ne sluša nikoga, sem svoj narod. Srbija ima svoju politiku – nezavisne, slobodarske i samostalne zemlje – stoji u opisu predsednikove objave.

– Dve godine, izračunaćemo uskoro, objavljeno je preko 10.000 tekstova u raznim zapadnim i regionalnim medijima o tome da će Srbija da napadne ne znam koga u regionu po Putinovom nalogu, da smo mi mali Rusi koji ćemo ne znam šta da napravimo, da slušamo naređenja nečija. Zašto to govore? Dva su razloga – jedan je taj da nanesu direktnu štetu Srbiji, a drugi je taj što polaze od sebe. Znaju kakvi su oni poslušnici, znaju kakvi su politički patuljci, znaju da njima upravljaju na žici ili na konopčiću kao u nekom pozorištu ili bioskopu pa računaju da takvi moraju da budu i drugi, ali pošto nam nisu iste gazde mi moramo da slušamo nekog drugog. Ne mogu da shvate da Srbija ne sluša nikoga sem svoj narod, da Srbija ima svoju politiku nezavisne, slobodarske i samostalne zemlje. To je njihov problem – poručio je Vučić u svom obraćanju.

Pročitajte još:

 

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.