logo transparend vojvodina uzivo

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Juhas razgovarao sa direktorom JVP „Vode Vojvodine“

NOVI SAD – Predsednik Skupštine AP Vojvodine Balint Juhas razgovarao je danas sa Srđanom Kruževićem, direktorom JVP „Vode Vojvodine“ čiji je osnivač Skupština AP Vojvodine.

Juhas i Kružević razgovarali su o uspešnom poslovanju ovog preduzeća koje je od opšteg interesa za AP Vojvodinu i njene građane s obzirom na strateški značaj vode kao prirodnog resursa za poljoprivredu, turizam i druge oblasti u našoj regiji.

Direktor Kružević upoznao je predsednika Juhasa sa projektima koji su u toku poput izgradnje dvonamenskog sistema za navodnjavanje u koje će biti uloženo 2,2 milijarde dinara iz sopstvenih sredstava, kao i nizom drugih po čijem završetku će biti moguće navodnjavanje 140.500ha zemljišta.

Predsednik Juhas izrazio je zadovoljstvo što „Vode Vojvodine“, kao i druga preduzeća čiji je osnivač pokrajinski parlament, uspešno, odgovorno i savesno rade posao koji im je poveren i naglasio da će u svom radu, kao što je to i do sada bio slučaj, u Skupštini AP Vojvodine uvek imati partnera i podršku.

 

Pročitajte još:

 

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.