Predsednici opština Žabalj, Kula, Titel, Apatin, Odžaci i zamenica predsednika opštine Bečej uputili su čestitku građanima povodom Vaskrsa

uskršnja jaja

Predsednici opština Žabalj, Kula, Titel, Apatin, Odžaci i zamenica predsednika opštine Bečej uputili su čestitku pravoslavnim vernicima, koji Vaskrs slave po julijanskom kalendaru.

Predsednik opštine Žabalj Uroš Radanović:

U ime Opštine Žabalj i u svoje lično ime, želim vam srećan Uskrs pun ljubavi, radosti i mira. Ovo je vreme kad slavimo vaskrsnuće Isusa Hristosa i radujemo se novom životu i nadama koje nam on donosi.

Neka nam ovaj praznik bude podsetnik na vrednosti koje trebamo negovati u našim životima: ljubav prema bližnjima, solidarnost prema slabijima i želja za mirom u našoj zajednici.

U ovim izazovnim vremenima, neka nam Uskrs donese nadu i optimizam da ćemo zajedno prevladati sve poteškoće i izazove. Neka nam donese i snagu da se borimo za bolju budućnost za sve nas.

Srećan Uskrs svim sugrađanima!

Predsednik opštine Kula Damjan Miljanić:

“Povodom najvećeg hrišćanskog praznika, svim vernicima koji slave Uskrs po julijanskom kalendaru upućujem najsrdačnije čestitke. Neka vam donese duhovni mir i blagostanje, dobro zdravlje i ljubav. Srećan Uskrs!”

Predsednik Opštine Titel mr Dragan Božić:

Dragi sugrađani i prijatelji, provedite najradosniji hrišćanski praznik u slozi, ljubavi i miru sa svojim voljenima. Neka vam Vaskrs donese sreću, zdravlje i uspeh na svim poljima. Hristos Vaskrse.

Predsednica opštine Apatin:

Slaveći dan Hristovog vaskrsnuća, slavimo pobedu života i dobra i budimo nadu u bolje sutra.

Neka vam ovaj najveći hrišćanski praznik donese ličnu sreću i dobro zdravlje.

Hristos Vaskrse! Vaistinu Vaskrse”

Predsednik opštine Odžaci Goran Nikolić:

Svim građanima naše opštine, koji proslavljaju Vaskrs po julijanskom kalendaru, čestitam najradosniji hrišćanski praznik, sa željom da vam praznični dani donesu duhovni mir i ispune toplinom porodične domove. Neka vam današnja proslava Vaskrsa,u duhu običaja i hrišćanske tradicije,u domove unese sreću, ljubav i mir, ojača prijateljstvo i zajedništvo. Sada kada nam je jednistvo najpotrebnije, želim da nam praznik Hristovog vaskrsnuća svima podari snagu da se suočimo sa izazovima i savladamo sve teškoće. Poštovani građani opštine Odžaci, želim vama i vašim porodicama da u dobrom zdravlju, miru, sreći i blagostanju proslavite najradosniji Hrišćanski praznik.

Hristos Vaskrse! Vaistinu Vaskrse”

Zamenica predsednika opštine Bečej Svetlana Vuletić:

Uskrs je poruka nade i uskrsnuća kada slavimo radost mogućnost novog života, kada sa nadom i očekivanjima gledamo u budućnost i crpimo snagu da savladamo sve teškoće.

Neka nam ovaj dan istinske radosti svima podari mir i blagostanje.

Hristos Vaskrse.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: