logo transparend vojvodina uzivo

Predsednica opštine za primer: Stalno među građanima, uvek tu za sve građane!

RUMA – Pre deset meseci predsednica Opštine Ruma, Aleksandra Ćirić započela je svoj mandat. Tada je postala aktivna i na društvenim mrežama.

Na Facebook stranici, “Predsednik Opštine Ruma” i istoimenom Instagram profilu, predsednica obeveštava građane opštine šta je i šta će biti urađeno, objavljuje cene radova, fotografije, a ujedno komunicira sa građanima. Nebrojeno puta je izjavila da su njena vrata uvek otvorena za sve građane.

Juče smo prilikom objave o zameni mobilijara na gradskom trgu, bili svedoci konstantne želje za unapređenjem i toga koliko se predsednica posvećuje Rumi i njenim stanovnicima kada je obišla radove i popričala sa građanima koji su se u tom trenutku tu zatekli.

Foto: Sremske vesti/Petar Remecki
Foto: Sremske vesti/Petar Remecki
Foto: Sremske vesti/Petar Remecki

Da je tu uvek za sve, pokazuje i činjenica da joj se na društvenim mrežama obratila građanka koja ima problem, a ona joj je brzim odgovorom rekla da dođe kod nje ujutru kako bi joj pomogla i to je samo jedan u moru od primera njene spremnosti da pomaže građanima.

Samim tim što je predsednica aktivna i održava komunikaciju sa građanima, olakšava svima da znaju šta ih sledeće očekuje i dokazala je koliko njena posvećenost, trud i rad doprinose boljem životu svakog pojedinca u opštini.

Ono što je predsednica obećala svog prvog radnog dana jeste da će joj Opština Ruma uvek biti prioritet i da će raditi na njenom prosperitetu i tako najavila da će sa svojim timom brinuti o građanima, najavila je i povećana ulaganja u kulturu, sport, infrstrukturu, ekologiju, kao i najbitnije, bezbednost dece. To dokazuje da od samog početka održava svoju datu reč i da je uvek tu među građanima i uvek tu za sve građane!

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.