logo transparend vojvodina uzivo

Predizborni skup SNS-a u Zrenjaninu: Briga o svakom čoveku je najvažniji zadatak

ZRENJANIN – Sala Doma Kulture u Zrenjaninu bila je premala da primi deo simpatizerera i glasača Srpske napredne stranke koji podržavaju listu „Aleksandar Vučić – Zrenjanin sutra“. Na stranačkom skupu, pored gradonačelnika Sime Salapure, prisutne su pozdravili i predsenik SNS-a Miloš Vučević i predsenik IO SNS Darko Glišić.
Predizborni skup SNS u Zrenjaninu, foto: Instagram Miloš Vučević
Predizborni skup SNS u Zrenjaninu, foto: Instagram Miloš Vučević

 

– Današnji radni dan završavamo družeći se sa simpatizerima koalicione liste ‘Aleksandar Vučić-Zrenjanin sutra” Naša lista obuhvatila je sve političke činioce kojima je Srbija i budućnost svih njenih građana na prvom mestu Suštinski je važno da svi razumemo da pobeda 2. juna nije krajnji cilj već je preduslov za dalji rad na svim onim stvarima kojima ćemo poboljšati život građana! U fokusu naše kampanjeje briga o svakom čoveku. To je naš najodgovorniji i najvažniji zadatak! Nastavićemo da razvijamo infrastrukturu, zdravstvot privredu, sport-na način da taj razvoj bude u službi naših građana! Želimo ravnomerno da razvijamo svaki deo naše zemlje, da svi imamo jednako dobre uslove za život bez obzira na mesto, napisao je Miloš Vučević na svom Instagram profilu nakon održanog sastanka.

Više stotina Zrenjaninaca dočekalo je naviše rukovodstvo Srpske napredne stranke i slušalo o planovima za nastavak razvoja i napredka Zrenjanina.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.