logo transparend vojvodina uzivo

Prеmijеr Vučеvić iskrеno o svom gradu: Obavеza mi jе, ali i zadovoljstvo i čast da vodim računa o svakom mеtru našе zеmljе, ali Novi Sad mi jе u srcu!

NOVI SAD – Premijer Srbije Miloš Vučević je tokom obliaska radova na Obilaznici oko Novog Sada, kao i na mostu preko Dunava ,odgovarajući na pitanje šta Novosađani mogu da očekuju od novog premijera, odgovorio:

– Nepristojno je da ja pričam o tome jer neko ko je rođen u Novom Sadu postao predsednik Vlade, a vreme će pokazati šta je to donelo i kakvi su rezultati. Kao neko ko je bio ministar odbrane i sada kao predsednik Vlade u obavezi sam, ali mi je i zadovoljstvo i čast da vodim računa o svakom metru naše zemlje. Kada to kažem, mislim i na Kosovo i Metohiju jer naš narod i dalje tamo živi. Niko ne može da mi zameri što ja u skupu jednakih gradova i opština naše države, ipak najviše volim svoj grad.

To ne znači da mi je neko manje bitan, ali sam ja odrastao u ovom gradu, porodica mi je ovde i ja svaki slobodan trenutak koristim da budem u Novom Sadu. Isto tako volim i Beograd, Niš, Suboticu, Kraljevo, Čačak i Užice i Prizren i Kosovsku Mitrovicu.

Kao i uvek Novi Sad ima pola metra prednosti u odnosu na sve njih. Trudiću se da zajedno sa lokalnom vlašću sprovedemo da ovaj narod živi bolje jer je to moja obaveza, a drago mi je što će neko drugi ko je na čelu grada dočekati da uživa u novinama koje smo zajedno započeli, a to su novi mostovi. Moja lična karta je idalje u Novom Sadu, a sve što budem mogao da uradim za ovaj grad ću uraditi.

Pročitajte još:

 Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.