Poznato stanje ubice iz Novog Sada: Jožef sebi prerezao grkljan, lekari ga operisali i smestili na intenzivnu negu!

NOVI SAD – Jozef F. (36) osumnjičen je za ubistvo nevenčane supruge Aranke A., posle čega je pokušao da presudi sebi

Ubistvo i pokušaj samoubistvo koje se dogodilo u subotu u Ulici Baja Pivljanina u Novom Sadu, gde je Jožef F. (36), kako se sumnja, posle svađe nožem izbo nasmrt svoju suprugu Aranku A. (29), i dalje zgrožava meštane, najbliže komšije i porodicu.

– Nakon sprovedenog urgentnog dijagnostičkog prtotokola i operarivnog tretmana, on je stabilan i smešten je na Kliniku za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola KCV radi daljeg lečenja – rekli su iz KCV za Kurir.

Kako saznajemo, Jožef F. zbog svog zdravstvenog stanja još nije saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu

– Čim njegovo zdravstveno stanje to dozvoli, on će biti saslušan i najverovatnije će mu biti određen pritvor s obzirom na to da se sumnjiči za teško krivično delo – objašnjava izvor.

Podsetimo, Aranka A. je Jožefa F pre desetak dana napustila i došla da živi kod svog mlađeg brata. Jožef je dolazio nekoliko puta u tu kuću, a u subotu su se žestoko posvađali i on je izvadio nož i izbo je nasmrt.

– U kući je bio i Arankin brat, a da bi ga nekako izvukao iz kuće, Jožef mu je dao pare da ode do prodavnice. Kada se brat vratio iz kupovine, zatekao je horor scenu, Jožef je već ubio Aranku – ispričala je za Kurir jedna od komšinica.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.