Poznati Italijan progovorio o Vlahoviću: Želeo sam da ga iz Partizana vodim u KPR

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Đani Di Marcio veruje da će Vlahović ponovo obući crno-beli dres

Bivši sportski menadžer i trener Đani Di Marcio, otac novinara Skaj Sporta i poznatog transfer insajdera Đanluke di Marcija, otkrio je kakve su se igre igrale pre četiri-pet godina kada Evropa još nije znala u šta će izrasti srpski reprezentativac Dušan Vlahović.

Interesantno je da se Di Marcio zalagao još tada za transfer sedamnaestogodišnjeg igrača u Englesku, a sada misli da srpski napadač ne uzvraća klubu na najbolji način za sve što su ljubičasti uradili za njega.

Plače mi se kad setim šta je Fjorentina učinila za njega. Ovaj napadač mi se dopao kada je imao sedamnaest godina. Razgovarao sam o tome sa jednim srpskim agentom da ga odvede u KPR, ali direktor Fjorentine Pantaleo Korvino me je pretekao i doveo ga direktno iz beogradskog Partizana plativši mu 400.000 evra godišnje unapred, pre nego što je stigao da zauzme mesto kao državljanin van EU i uprkos tome što je bio pojačanje za omladinski tim. Ali Vlahović je već sve zaboravio. Budućnost? Mislim da će otići u Juventus – rekao je Di Marcio.

Mnogi italijanski portali pišu danas da je Juventus ponudio iz novac i švedskog reprezentativca Dejana Kuluševskog, koji se nije na najbolji način adaptirao u redovima “stare dame” otkako se pre dve godine preselio iz Parme

 

Tagovi:

Pročitajte još: