Poznat raspored srpskih tenisera na ATP Mastersu u Madridu!

Madridu je od 24. aprila do 5. maja na programu novo izdanje Masters turnira erije 1.000, a Srbija će u muškoj konkurenciji imati tri predstavnika – Dušana Lajovića, Miomira Kecmanovića i Hamada Međedovića.

Sada je poznato i protiv koga će pomenuta trojica igrati u prvom kolu turnira, i nijedan od njih neće imati lak zadatak.

Kecmanović će imati nezgodan zadatak, pošto će u prvom kolu snage odmeriti sa kineskim teniserom Žižen Žangom, a u slučaju da se plasira dalje, tamo ga čega znatno teži ispit, u vidu Kaspera Ruda.

Kvalifikant, Hamad Međedović, u prvom kolu odmeriće snage sa drugim kvalifikantom, Aleksandrom Kovačevićem, a ukoliko se plasira dalje, i on će imati težak posao, pošto se ukršta sa Jiržijem Lehečkom.

Ništa manje nezgodno neće biti ni Dušanu Lajoviću, koji u prvom kolu igra protiv Tijaga Monteira, a u slučaju pobede, čeka ga Stefanos Cicipas.

Ono što je zanimljivo, jeste da bi Lajović i Međedović u teoriji mogli da se sastanu u trećem kolu, ali da bi se to desilo, neopšodno je da Duci izbaci Cicipasa, a Hamad Lehečku u drugom kolu.

Podsetimo, prvi reket sveta Novak Đoković ranije se povukao sa turnira.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.