Povratnik u Partizan ostvario san konačno, Zdjelaru obećao čokoladu!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Marko Živković je bio strelac u kupu, što ne umanjuje njegovu radost

Marko Živković je dete Partizana. Ponikao je u crno-belima, igrao za Teleoptik, debitovao u seniorskom timu, gde je završio jednu sezonu i odigrao pola sledeće, osvojio je i titulu, ali je ipak otišao u Vojvodinu.

Posle dosta lutanja i menjanja klubova u zemlji i inostranstvu, zimus se vratio u Partizan. A u kup utakmici protiv kruševačkog Trajala postigao je jedan gol u trijmu od 3:0.

Konačno.

– Često sam zamišljao kako dajem gol u Partizanu. Znao sam negde da će biti na ovaj način, jer sam bio često u ovakvoj situaciji. Prelep osećaj! Zdjelar je lepo video gde se nalazim i da lopta tu može da prođe. Iskoristili smo to i još jednom mu hvala. Dobiće čokoladu! – kaže uz osmeh Živković i odmah dodaje

– Posvećujem gol svojoj porodici i najbližima! 

Partizan nastavlja borbu na tri fronta.

– Imamo mnogo utakmica i trudim se, kad god dobijem šansu u rotaciji, da dam svoj maksimum. Drago mi je da me saigrači vole, a najvažnije je da opravdam šefovo poverenje kada uđem u igru.

U narednih mesec dana, crno-beli imaju težak i gust raspored…

– Svaka utakmica je “na život”, posebno što ide loše vreme i tereni su teški. Do sada nismo imali problema. I tako razmišljamo i na dalje -da pobedimo sve do kraja!

Tagovi:

Pročitajte još: