Povodom obeležavanja Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave u opštini Beočin organizovana podela zastava Republike Srbije građanima

BEOČIN –  Povodom obeležavanja državnog praznika, Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave u Beočinu je organizovana podela zastava Republike Srbije koju je Opština Beočin sprovela u saradnji sa Policijskom stanicom u Beočinu, Кancelarijom za mlade i Crvenim krstom Beočin.
foto: Ismet Ademovski

Zastave su danas istaknute i na mnogim objektima mesnih zajednica i drugih ustanova i preduzeća a kako bi i sugrađanima bile dostupne, u centru grada svi su mogli da dobiju zastave koje su obradovale brojne vozače, prolaznike a posebno najmlađe sugrađane.

foto: Ismet Ademovski

Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave je državni praznik koji se u našoj zemlji obeležava od 2020. godine u znak sećanja na 15. septembar, 1918. godine kada je srpska vojska nakon 45 dana teške i mukotrpne borbe hrabro probila Solunski front i time označila početak oslobađanja Кraljevine Srbije.

foto: Ismet Ademovski

Sa željom da nikada ne zaboravimo svoje pretke i veliku istoriju našeg naroda, Opština Beočin je svim građanima i  čestitala državni praznik.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: