Postoje dve vrste muškog “PONOSA”: Jedan raste, a drugi opada

Španski naučnici nedavno su utvrdili da postoje dve vrste muškog polnog organa, te se muškarci na osnovu toga dele u dve kategorije. Prvi su oni koji imaju veliki “ponos” kada se nalazi u opuštenom stanju, a drugi oni koji ne mogu da se baš pohvale svojom alatkom van erekcije. Međutim, prilikom iste oni dobijaju na veličini.

Ali, ne samo to! Španski naučinici su naveli i tačnu definiciju koja pomaže muškarcima da se svrstaju u određenu kategoriju. Pa tako, oni čiji “ponos” poraste malo više od polovine, tačnije 56 odsto tokom erekcije, pripadaju grupi “ratućih” polnih organa, dok u “opadajuće” spadaju svi oni koji u uzbuđenom stanju porastu za 31 odsto, ali i manje. Na osnovu toga, sada možete da otkrijete kojoj grupi pripadate!

Inače, prosečan muški polni organ poraste za 42 procenta kada iz opuštenog, prirodnog stanja prelazi u stanje erekcije, a većina muškaraca spada u tzv. sivu zonu između dve gore pomenute kategorije. Statistika kaže da 24 odsto mušakarca ima “rastuće”, a 25 odsto muškaraca “opadajuće” penise. Preostalih 51 odsto ne može da se svrsta ni u jednu od te dve kategorije, piše “Daily Mail”.

Istraživanje će biti predstavljeno na Kongresu Evropskog udruženja urologa u Milanu u Italiji, a vođa studije dr Alonso Isa istakao je da je u istom učestvovalo 225 muškaraca. Prosečna veličina muškog polnog organa u studiji u opuštenom stanju bila je 10,6 cm, a pri erekciji 14, 4 cm.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: