logo transparend vojvodina uzivo

Postavljeno jedanaest novih autobuskih stajališta na teritoriji Grada Sombora

autobuska stajališta - sombor
SOMBOR – Član Gradskog veća za oblast komunalnih delatnosti i investicija, Đorđe Zorić, sa predstavnicima JKP „Prostor“ Sombor i predstavnicima mesnih zajednica, obišao je nova autobuska stajališta koja su postavljena u gradu i prigradskim naseljima.

U saradnji JKP „Prostor“ i Grada Sombora u ovoj godini je postavljeno jedanaest autobuskih stajališta, od kojih su tri postavljena na Bezdanskom putu, dva u Čičovima i po jedno u Rančevu, Obziru, Milčiću i Obzir – Pavloviću, Gradini i na Josićkom putu.

Autobuska stajališta su napravljena od kvalitetne metalne konstrukcije i zaštićena leksanom od vetra i kiše. Završetkom stajališta na Josićkom putu je ovaj projekat za 2023. godinu završen, a prema rečima gradskog većnika Zorića, projekat će biti nastavljen i na ostalim lokacijama u sledećoj godini, na lokacijama na kojima se ukaže potreba.

Grad Sombor nastavlja sa uređenjem autobuskih stajališta, izgradnjom ili rekonstrukcijom, kako bi putnici dočekali gradski prevoz na vidno obeleženim mestima zaštićeni od vremenskih uslova.

autobuska stajališta-SO
Foto: Grad Sombor

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.