Pošta Srbije pokrovitelj Beogradskog maratona

BEOGRAD – Pošta Srbije pokrovitelj je jubilarnog 35. Beogradskog maratona, koji se ove godine održava na Međunarodni dan porodice i pod sloganom „Prijateljstvo na duge staze” u nedelju 15. maja, a jedna od glavnih takmičarskih trka nosiće naziv „Pošta Srbije Štafetni polumaraton”.

Ugovor o pokroviteljstvu potpisali su danas Zoran Ðorđević, v. d. direktora Pošte Srbije i Darko Habuš, direktor Beogradskog maratona, saopšteno je iz Pošte Srbije.

Ðorđević i Habuš predstavili su i specijalno izdanje prigodnih poštanskih maraka „35. Beogradski maraton”, koje je Pošta Srbije izdala u čast jubileja najvećeg, najmasovnijeg i najznačajnijeg tradicionalnog sportskog događaja u Beogradu i celoj zemlji, na konferenciji u Starom dvoru.

„Pošta Srbije velika je porodica sa 15.000 zaposlenih i društveno-odgovorna kompanija koja posebnu pažnju poklanja promociji sporta, fizičke aktivnosti i zdravih stilova života.

Pored zadovoljstva, osećamo da nam je dužnost da budemo prisutni na ovom prestižnom sportskom događaju, podržimo ciljeve manifestacije, pozovemo na bavljenje sportom i zajedno pošaljemo jednu od najlepših razglednica iz naše prestonice, dok će na poštanskim markama ostati zabeležen ovaj važan jubilej Beogradskog maratona, njegova popularnost i značaj. Poželeo bih mnogo uspeha takmičarima i organizatorima, a svim posetiocima lep i ugodan boravak u našem gradu”, rekao je Ðorđević.

U realizaciji izdanja poštanskih maraka „35. Beogradski maraton” stručnu saradnju obezbedio je Darko Habuš, dok je grafička realizacija delo Hominid studija iz Beograda.

Ove specijalne marke moći će da se kupe na štandu Pošte Srbije na samom događaju u nedelju, dok će se zajedno sa tematskim razglednicama i drugim poštanskim proizvodima naći u ponudi na prodajnom štandu Pošte Srbije u tržnom centru „Galerija” danas i u subotu 14. maja, pored standardnih načina za onlajn kupovinu na sajtu, u specijalizovanoj prodavnici u Takovskoj 7, i na šalterima u poslovnicama pošta.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: