Posna pita sa pečurkama na vodi

Svi vole da jedu pite, uz samo par izmena u receptu, sada je možete i vi praviti dok postite na vodi.

Ako postite, sigurno ste u potrazi za dobrim posnim receptima kao što je ova pita od pečuraka. Niko od ukućana neće primetiti da je pita posna, recept je jako jednostavan i brzo se pravi.

Sastojci

1/2 glavice luka

400 grama šampinjona

1 šolja mlevenog paradajza

1/4 praziluka

kore za pitu

so

biber

origano

voda

Priprema

Sitno iseckati praziluk, pečurke i luk staviti na tiganj i prodinstati na blagoj vatri. U teflonski tiganj ubaciti šolju mlevenog paradajza, dodati izdinstan praziluk, luk i pečurke i ubaciti začine.

Kore iseći na tri dužine, svaku od njih nafilovati i umotati kao rolat. Tepsiju prekrijte papirom za pečenje i na nju prebacite pitu. Peče se na 200 stepeni, dok pita ne porumeni. Kada je izvadite, odložite je prekrivenom krpom da malo omekša, a potom poslužite.

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.