Poseta đaka Skupštini opštine Šid

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

ŠID – Skupština Opštine Šid danas je bila domaćin đacima iz opštinskih škola. Predsednik Opštine Šid, Zoran Semenović, dočekao je decu i odgovorio na brojna pitanja koja su mu postavljali.

Učenici svih uzrasta sa teritorije opštine Šid danas su sa svojim predavačima posetili predsednika povodom obeležavanja Dečije nedelje.

Učenici su bili prigodno dočekani i imali su priliku da postave predsedniku različita pitanja, od onih koji su u vezi sa unapređenjem kvaliteta rada obrazovnih ustanova koje pohađaju, do onih koji će ih na jedan vedar način upoznati sa njihovim domaćinom.

Prilikom razgovora, predsednik Opštine Šid uputio je đake na istorijat škola koje i sami pohađaju, naglasio važnost vrline i prijateljstva, ali i odgovornog školovanja. Takođe je ukazao i na planove za unapređenje obrazovnih ustanova u budućnosti.

I ova Dečija nedelja pokazala je da su deca najbolji kritičari, ali, uz svoje učitelje, i najozbiljniji delatnici na unapređenju uslova u kojima se školuju. Tradicionalna poseta đaka Skupštini Opštine Šid u okviru obeležavanja Dečije nedelje i ovog puta iznedrila je mnoštvo dogovora čiju realizaciju uskoro i očekujemo.

 

Tagovi:

Pročitajte još: