Porsche na „testu severnog jelena“: Sjajno (VIDEO)

Iako je najmanji i najjeftiniji model u Porscheovoj gami, model je dovoljno dobar da bude uzor za znatno skuplje automobile.

Istina, Porsche Boxster nije jeftin, ali su znatno skuplji automobili pali na testu izbegavanja losa. Test izbegavanja losa je jedan od testova koji mnogo govore o dinamici vožnje automobila, ali je i test kojeg se mnogi proizvođači plaše. Podsećanja radi, na testu koji je sproveo ovaj magazin, granica prolaznosti je 72 km/h.

Technicans World već dugo sprovodi testove, a sada je uzeo Boxster „pod nož“. Pogledajte kako Porsche izvodi test iznenadne promene smera kao od šale. Roadster od 1.730 kg u slavljeničkom izdanju povodom 25. rođendana modela obavlja posao bez ikakve drame pri 75 km/h.

Test vozač je pokušao da ponovi isto pri 79 km/h i našao je samo efekat podupravljanja, ali i dalje u sigurnim granicama. A kada govorimo o bezbednosti, ovaj test pokazuje koliko mali sportski automobili mogu biti sigurni. Naravno, mislimo na aktivnu bezbednost i sposobnost izvođenja manevara koji će vas izvući iz opasne situacije.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.