Porodičan biznis u Italiji Srbima donosio i do 100.000 evra: Otac makro, sinovi se bavili finansijama, a u svemu im pomagala i snaja!

ITALIJA – Uhapšeni su kada ih je jedna mušterija prijavila za pretnje smrću.

Pet osoba uhapšeno je u Italiji zbog sumnje da su primoravali devojke na prostituciju, a glavni makro kako javlja italijanska policija državljanin je Srbije (44). On je u lanac uvukao i svoje sinove, ali i snaju.

Ulogu računovođe i desne ruke vođe bile su poverene njegovim sinovima od 25 i 27 godina, a devojka jednog od njih (27), državljanka Poljske, osumnjičena je da im je za novac pružala logistiku. Njen konkretni zadatak bio je da prostitutku odvede do lokacije na kojoj bi je čekao klijent – navodi Bolonja tudej.

Kako navode italijanski mediji, organizovali su sastanke mušterijama čak i tokom lokdaun-a.

– Tokom karantina devojke su pružale seksualne usluge za novac u kući u provinciji Bolonja i Ferara, a leti su se selili na primorje, pa su sastanke sa klijentima zakazivali i po hotelima. Devojke su nudili preko prepruke, ali i preko interneta – objašnjava izvor italijanskih medija.

Kako dalje navode, grupa makroa seksualno je eksploatisala pet devojaka, dok su s vremena na vreme, po potrebi, angažovali još dve.

– Svaka devojka donosila je oko 10.000 evra mesečno – piše italijanski Čezena tudej i dodaje da je vođa bande, Srbnin (44) zadržan u klasičnom pritvoru, dok je ostalima određen kućni pritvor.

Takođe, sumnja se da je banda makroa „pala“ pošto ih je prijavio jedan klijent.

– Istraga je pokrenuta nakon što se jedna mušterija obratila policiji. Rekao je da je dogovorio odnos sa dve devojke za 150 evra, ali je kada su one stigle u njegovu kuću zatražio popust i nudi da plati 90 evra. Nakon što je ponudio manju sumu, klijenta je kontaktirao makro (44), koji mu je pretio smrću ukoliko ne uplati dogovoren iznos – pišu italijanski mediji.

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.