logo transparend vojvodina uzivo

Popravke ulica na Klisi, Velikom ritu, Vidovdanskom naselju, Veterniku i Futogu

NOVI SAD – Posle višednevnih pripremnih radova danas je počela popravka asfaltom ulice Vase Ostojića. Uređuje se kolovoz u celoj ulici od Sentandrejskog puta do ulice Janka Halkozovića. Popravlja se kolovoz i u Alekse Nenadovića, a u ulici Baja Pivljanina se danas odvijaju pripremni radovi, kao i u Velebitskoj ulici na Klisi.

U delu Proleterske ulice kod sportskog centra u Futogu nastavljeni su pripremni radovi za popravku saobraćajne površine.

Takođe, popravljen je deo oštećenog kolovoza na Trgu neznanog junaka i delu pešačke staze na Beogradskom keju kod broja 1, a u delu Bulevara cara Lazara kod novog parka na Spensu nastavljeno je dovođenje raskopanih površina u tehnički ispravno stanje.

Nastavljeni su radovi na uređenju bankina u Jovana Obrenovića u Veterniku. U Bosanskoj i Zmaj Jovinoj u Futogu izrađeni su usporivači brzine od asfalta, a u Marije Bursać i Cara Lazara postavljena je nova plastika na usporivačima brzine. Na raskrsnici Temerinske i Branka Radičevića izvedni su radovi na održavanju saobraćajne signalizacije.

Pročitajte još:

 Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.