logo transparend vojvodina uzivo

Poljoprivrednici, proveravajte redovno eSanduče radi brže isplate sredstava

Ministarstvo poljoprivrede obaveštava poljoprivredne proizvođače koji su podneli zahtev za podsticaje putem portala ePodsticaji da redovno proveravaju svoje eSanduče na portalu eUprave (https://euprava.gov.rs/), kako bi prihvatili rešenja, koja na taj način postaju pravosnažna i izvršna, što omogućava isplatu sredstava.

Neophodno je da poljoprivredni proizvođači prihvate i preuzmu Rešenje o usvajanju zahteva za subvencije koje je isporučeno u njihovo eSanduče i, ukoliko nemaju primedbe, odreknu se prava na žalbu saglasno Uputstvu za odustanak od žalbi. Na taj način sredstva će biti brže isplaćena na korisnički račun prijavljen u elektronski Registar poljoprivrednih gazdinstava.

Uputstvo za odustanak od žalbi – ePodsticaji

Za sve dodatne informacije korisnici mogu da se obrate na kontakt telefone Uprave za agrarna plaćanja 011/302-01-00, 011/302-01-01 i 011/302-01-18 ili 0800/106-107, svakog radnog dana od 7:30 do 15:30, kao i na zvaničnoj veb prezentaciji Uprave za agrarna plaćanja na adresi https://uap.gov.rs/#kontakt i na zvaničnoj veb prezentaciji eAgrar, na adresi https://eagrar.gov.rs.

 

Pročitajte još:

 

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.