Pokaži kreativnost u subotu i upoznaj Zvezdine prvotimce

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu od 18 časova dočekati Mladost GAT na stadionu „Rajko Mitić“, a naš klub je za kreativne i verne navijače koji budu na Marakani pripremio iznenađenje, u okviru kojeg će najuspešniji imati priliku da po završetku utakmice dođu do svlačionice i upoznaju prvotimce Zvezde

Reprezentativna pauza se polako bliži kraju, a kako bismo se na pravi način vratili takmičarskim utakmicama, naš klub je odlučio da obraduje zvezdaše koji će sa tribina Marakane bodriti crveno-bele. U prethodnom periodu smo na mečevima uočili veliki broj panoa, sa sjajnim crtežima i ispisima. Upravo zbog toga smo odlučili da motivišemo sve navijače našeg kluba da za utakmicu sa ekipom Mladost GAT pripreme kreativne radove, na kojima će se nalaziti crteži ili poruke koje su upućene crveno-belima.

Zvezdaši koji na utakmicu ponesu pano sa crveno-belim motivima će po ulasku na stadion dobiti broj. Pobednika ćemo proglasiti tokom drugog poluvremena kada će spiker pročitati broj koji je pobedio, a ujedno će se pojaviti i na semaforu. Po završetku utakmice, vlasnik najkreativnijeg i najoriginalnijeg rada će biti nagrađen upoznavanjem sa Zvezdinim igračima.

Vidimo se na Marakani!

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: