Pojavile se fotke sa Novakove ključne posete patrijarhu Pavlu: “To je možda bila prekretnica njegove karijere”

Na njima se može videti koliko je Đoković poštovao pokojnog patrijarha Pavla

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković tokom tekuće sedmice doživeo je neprijatan poraz od Jiržija Veselog u okviru četvrtfinala turnira u Dubaiju, što je bilo ujedno njegovo prvo takmičenje u tekućoj kalendarskoj godini. Iako je bio postavljen za prvog nosioca, naš igrač nije mogao da dođe do trofeja na povratničkom nastupu posle svega što mu se u januaru desilo u Australiji.

U međuvremenu se za ruski Sputnjik oglasila njegova majka Dijana, koja je gostovala u emisiji “Dok anđeli spavaju”. Između svih ostalih tema, dotakla se i Novakove posete patrijarhu Pavlu, za koju kaže da je možda bila od presudnog značaja za njegovu čitavu karijeru.

 To je bio momenat, možda čak i prekretnica u njegovoj karijeri. Jednostavno se desilo da smo mogli da odemo kod našeg pokojnog patrijarha dok je bio u bolnici na VMA. Patrijarh je sedeo u fotelji u nekom blaženom polusnu, gde ga je đakon koji je bio sa njim, a doneli smo mu monografiju sa posvetom, Novakovu monografiju iz 2008. godine, kada je osvojio Australijan open svoj prvi Grend slem, objašnjavao i rekao “Došao je da ga blagosloviš”. U jednom momentu on je otvorio oči, ja sam tada videla da su to nebesko-plave oči. Samo je podigao ruku i blagosiljao Novaka – rekla je Dijana za Sputnjik.

U videu su se mogle videti i fotografije Novakove posete patrijarhu, koje su same po sebi bile veoma emotivne i na kojima se zaista moglo videti kako Đoković u mirnom položaju stoji dok ga sveštenik blagosilja.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: