Pogledajte triler poraz Denvera u Koloradu

Niej imao sreće Somborac ali je odigrao doktorski

Veliku utakmicu, još jednu u svojoj NBA karijeri, odigrao je veliki Nikola Jokić (35p, 20sk, 11as) no ovog puta njegove strašne brojke i fenomenalna ol-raund partija nije bila dovoljna da se načini taj poslednji trzaj ka konačnom preokretu protiv upornog Bruklina.

Nagetsi su upisali treći vezani poraz (122:120), ali je sve lako moglo da ode na stranu ekipe Majka Melouna u retko neizvesnoj završnici. Nju je izrežirao upravo Jokić i doveo Denver do pozicije da preokrene i trijumfuje. Otud je i Somborac uzeo i dva poslednja šuta, oba su stigla u poslednjih pet sekundi, ali je nažalost oba i promašio.

Pogledajte prvi šut koji je Jokić uputio pet sekundi pre kraja pri vođstvu gostiju 121:120. Teška pozicija, izbačaj lopte iz okreta preko ruku ograča Bruklina, koji su u toj situaciji “preživeli” napad našeg asa.

 

Bridžis je potom iskoristio jedno bacanje i ostavio Nagetsima nadu da izbore produžetak 1.8 sekundi pre kraja. I ta poslednja akcija Nagetsa išla je na Srbina. Još teža pozicija snašla ga je nego ona prethodna, nije imao kud nego da brzopotezno izbaci loptu i pokuša da potrefi koš van linije za tri poena, međutim nije se ovog puta senzacionalno završilo po Nikolu i Denver.

Pogledajte i taj pokušaj našeg košarkaša.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: