Pogba ponovo povređen, prima godišnje milione, kasni na trening, dva meča igrao u sezoni

Prvo jedna povreda, pa onda operacija, a i kada nije povređen, onda nije u formi ili je neodgovoran

Francuski reprezentativac Pol Pogba eklatantan je primer onoga što ne valja u današnjem svetu fudbala. Čovek koji je preplaćen za svoj posao koji i ne radi. Juventus je definitivno pogrešio sa njegovim povratkom i to će morati da se ispravi na kraju sezone.

Pogba je u prvom mandatu u Staroj dami znao da zablista. Francuz je skoro za džabe došao iz Mančester junajteda, a na Old Traford se 2016. godine vratio za više od 100 miliona ukupnog transfera.

Umesto da na tome ostane, italijanski velikan ga vraća 2022. godine u nameri da ga vrati na pravi put, jer definitivno u Engleskoj nije dobro obavljao svoj posao u poslednjoj godini ugovora.

Nakon što je postigao samo jedan pogodak u poslednjoj sezoni za Junajted, 1. juna je napustio klub i sledećeg meseca je potpisao četvorogodišnji ugovor za Juventusom.

Česte šale i neobavezno ponašanje je svakako pretilo da iskompromituje skoro 10 miliona evra zarade po sezoni, te je sve došlo do toga da Pogba ima tačno dva nastupa od svog dolaska.

Prvo jedna povreda, pa onda operacija, a i kada nije povređen, onda nije u formi ili je neodgovoran.

Taman kada je bilo vreme da se vrati na teren prošle nedelje, trener Alegri ga odstrani iz tima zbog kašnjenja na trening.

Za to vreme, uspeo je ponovo da se povredi, ovog puta butni mišić, pa će propustiti još najmanje tri nedelje, a verovatno i čitav mesec.

Sada će se čekati i reprezentativna pauza, pa će se Francuz vratiti u pogon… Valjda.

Mnogi bi rekli da se radi o nesrećnom spletu okolnosti, ali i mnogi koji poznaju rad Pola Pogbe, svakako imaju na umu da ga je uvek više interesovao šou biznis nego sam fudbal.

Njegovo precenjeno fudbalsko umeće i dalje prolazi, a povremeni blic i majstorija je dovoljna da se opravdaju svi ti uludo bačeni milioni

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: