Podržite tradicionalni humanitarni turnir u brzom šutiranju trojki ”TROJKA IZ BLOKA”

NOVI SAD – Humanitarna organizacija Srbi za Srbe poziva sve da svojim dolaskom i učešćem podrže tradicionalni humanitarni turnir u brzom šutiranju trojki TROJKA IZ BLOKA koji će se održati u nedelju 11.06.2023. godine sa početkom od 17 časova na platou ispred SPENS-a u Novom Sadu. Cilj ovogodišnjeg turnira je prikupljanje donacija za pomoć socijalno ugroženoj porodici Kovačević iz Kulpina.

Bračni problemi, naterali su Milenu da se odseli iz Obrenovca i potraži mir sa Mihajlom (10), Mašom (8) i bliznakinjama Jelenom i Sarom (5) Kovačević u Kulpinu kod Bačkog Petrovca, gde se uselila u kuću koju je nasledila od dede.

Podjednako Milenu opterećuju i zdravstveni i egzistencijalni problemi, mada se sa zdravstvenim lakše bori, jer to opetrećuje lično nju, a nemaština udara direktno na decu.

https://www.srbizasrbe.org/ostecenog-sluha-majka-milena-sama-podize-cetvoro-dece-i-nada-se-da-ce-neko-imati-sluha-za-njene-zivotne-muke/

Pozivamo Vas da u skladu sa trenutnim mogućnostima i spremnosti uzmete učešće tradicionalnom humanitarnom turniru Trojka iz bloka u Novom Sadu kroz sledeće načine:

– Sponzorstvom turnira – donacijom u visini od 10,000 do 30,000 dinara, čime stičete mogućnost da se logotip Vaše firme predstavi na samom događaju kroz reklamnu zastavu. Za sve donacije veće od 30,000 dinara možemo ponuditi donatorima različite sponzorske pakete i mogućnosti za dodatnu promociju na samom događaju.

Donacijom – uplatom pomoći do 10,000 din. sa napomenom ”TIB Novi Sad” na tekući račun Humanitarne organizacije Srbi za Srbe: 160-279491-71.

Na sledećem linku možete preuzeti overeni blanko ugovor o donaciji u pdf formatu za pravna lica.

Učešćem na samom događaju – kotizacija: 300 din.

Slanjem jedne ili više SMS poruka na broj 7763.

Postavljanjem donatorske kutije u Vašoj firmi ili poslovnom prostoru.

 

U prethodnih 18 godina, Humanitarna organizacija Srbi za Srbe prikupila je blizu 12 miliona evra donacija sa kojima je obezbedila neophodnu pomoć za više od 3,200 ugroženih porodica širom Balkana koje zajedno broje više od 15,000 dece.

Više od 1,000 volontera učestvovalo je u organizovanju isto toliko humanitarnih događaja širom sveta, a naročito turnira Trojka iz bloka.

U prethodnim godinama dobili smo značajnu podršku i poverenje velikog broja kompanija i pojedinačnih donatora iz Novog Sada na čemu smo izuzetno zahvalni.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: