Počinju treninzi u Karate klubu Kovačica

KOVAČICA – Treninzi u Karate klubu Kovačica počeće u petak, 22. septembra u sali O.Š. „Mlada Pokolenja“, saopšteno je iz kluba.

Treninga do sada nije bilo u Kovačici jer se čekala odluka Školskog odbora škole. Doneta je odluka da se ubuduće sala plaća, ali je i dogovoreno da karatisti mogu održati prezentaciju i upis članova u sali škole početkom oktobra i tako omasoviti klub, a ujedno omogućiti deci da se organizovano i kvalitetno bave sportom.

Treninzi će se održavati u dosadašnjim danima i terminima odnosno ponedeljkom i petkom od 19 časova kad mlađi đaci idu popodne, a od 20 časova kad stariji đaci idu popodne.

Upis se vrši za decu od pet do deset godina i klub poziva sve zainteresovane da decu dovedu več od ponedeljka, 25 septembra upišu ih na karate školu i odmah odrade prvi trening, Potrebno je samo poneti trenerku i flašicu vode.

 

 

Počela su i takmičenja. Kovačičani su učestvovali na internacionalnom turniru u Bijeljini a sledeće takmičenje je 30. septembra u Boru u organizaciji Karate kluba Bor.

„Uspeli smo da nastavimo odličnu saradnju sa rukovodstvom škole i sad nam je veoma važno pored nastavka takmičenja i omasovljenje kluba. Pozivam sve zainteresovane roditelje da dovedu decu da se bave karate sportom u kojem smo mi veoma uspešni već 23 godine“, kaže trener Dragan Vukelić.

 

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: