Počinje prvo Evropsko prvenstvo u seksu u 16 disciplina, Srbin glavni u organizaciji

Prvi put u istoriji organizuje se Evropsko prvenstvo u seksu! Domaćin je Švedska, a na sceni će biti 20 učesnika, a sve počinje 8. juna i traje dva meseca. Ako se pitate kakve ovo ima veze sa sportom… U Švedskoj ovo vode kao sport!

Čak imaju i Švedsku seks federaciju koja je zvanično sportsko udruženje, koje organizuje takmičenja u svojoj branši.

Sada su otišli korak dalje i organizovali čak Evropsko prvenstvo. Po deset mukškaraca i dama boriće se u 16 disciplina pod budnim okom sudija da prikupe što više poena i dođu do medalje.

Sve te discipline i šta će se u njima raditi predstavlja je ugledna španska Marka.

Srbija nema predstavnika na EP, a što se regiona tiče tu će biti jedna dama koja dolazi iz Hrvatske. Tu državu će predstavljati Marija Zadravec (27). Ona očekuje da se u najboljem mogućem svetlu predstavi na predstojećem takmičenju.

– Bogata je nagrada za prva tri mesta, ali o tačnim iznosima još ne smem. Najbolji će dobiti i medalje. Šveđani intimni odnos smatraju sportom… Takođe, pobednik takmičenja ide direktno na Svetsko prvenstvo – pričala je Marija.

Inače, prvi čovek Švedske seks federacije je Srbin – Dragan Bratić! On je ujedno glavni za organizaciju predstojećeg veliko takmičenja koje privlači ogromnu pažnju.

– Postoji ogromno interesovanje za ovo takmičenje u brojnim državama! Biće zabavno videti ko je evropski šampion u seksu – rekao je Bratić.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: