logo transparend vojvodina uzivo

Početnička sreća: Novi igrač u CS:GO dobio skin vredan 200.000 dolara

Mladi igrač je u CS:GO igri osvojio redak skin za nož, čija je procenjena vrednost oko 200.000 dolara.

Veliki broj veterana-igrača u CS:GO nema sreće da osvoji neki skin za nož, bez obzira na to koliko novca potroše na lootboxove. Šanse da se dobije bilo koji redak skin nisu velike ali nekada je početnička sreća vaš najbolji saveznik.

 

Jedan igrač, koji je u CS:GO igri proveo manje od 50 sati, nedavno je osvojio skin za jedan od najređih noževa koji su dostupni, a sve u nekim od svojih prvih pokušaja otvaranja lootboxova.

Igrač, sa nadimkom Yerr, je igrao CS:GO manje od nedelju dana kada je dobio džekpot u vidu Karambit Blue Gem skina. Karambit Blue Gem je jedan od najređih skinova za CS:GO i CS2, a postoji za AK-47, Five-Seven i noževe.

Karambit Blue Gem, koji je Yerr osvojio, jedan je od najređih i vredi minimalno 150.000 dolara, kako navodi Džejk Laki (Jake Lucky) – jedan od najpoznatijih kreatora sadržaja u eSports kategoriji.

Yerr ima samo 18 godina, a u intervjuu je istakao da planira da uštedi sav novac koji dobije od prodaje Karambit Blue Gem skina. Dobra vest za njega je da bi skin mogao da postane još vredniji kada se na tržištu pojavi Counter Strike 2 igra ovog leta.

Najskuplji skin u CS:GO igri je zapravo varijanta Karambit Blue Gema. Vlasnik najboljeg skina za Karambit Blue Gem koji je do sada dostupan, navodno je odbio ponudu da ga proda za 1,5 miliona dolara u 2021. godini.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.