Počeo Grčki mesec u Super Veru

NOVI SAD – Super Vero i ove godine, tokom juna obeležava Grčki mesec i svojim potrošačima nudi priliku da se upoznaju sa zanosnim grčkim ukusima, autentičnim namirnicama, bogatom kulturom, kao i svim prirodnim lepotama koje nam ova zemlja nudi.

Tokom Grčkog meseca u svim marketima u Beogradu i Novom Sadu Super Vero je obezbedio popuste i najveći izbor grčkih proizvoda u Srbiji – više od 600, kao i puno zanimljivih događaja.

Sve je propraćeno nagradnim konkursom sa glavnom nagradom u vrednosti od 200.000 dinara.

„Tokom celog juna samo u Super Veru sedimo za istim stolom i degustiramo najukusnije proizvode iz Grčke, uz značajne popuste, najveći izbor grčkih proizvoda i brojne nagrade“, navedeno je u saopštenju.

Prvi dan grčkog meseca, počeo je jutarnjom kafom dobrodošlice. Kao i u Grčkoj, tako i u Srbiji, kad sedimo za istim stolom i delimo dobro i zlo, razgovaramo uz dobru domaću kafu koju je Super Vero poslužio komšijama.

Svakog vikenda, odabrani kuvari oprobaće se u pravljenju grčkih specijaliteta, koje će građani imati prilike da degustiraju u Super Vero objektima.

Obezbeđena je degustacija omiljenih grčkih jela poput pitica sa belim i žutim sirom, grčke pice na testu za suvlaki, grčkog rižotoa, tradicionalnog specijaliteta – spetzofai, prepoznatljivih uštipaka sa sirom i medom, tzatzikija …, dok će na gotovim jelima će tokom celog juna moći da kupe neka od tradicionalnih grčkih jela, od čega izdvajamo: sveže sardele, a pored njih i ćufte, tradicionalnu grčku musaku, sarmice, pastičio, giros, grčku salatu …

U nagradnom konkursu koji se posebno organizuje za ovu priliku, mogu se osvojiti vrednosni vaučeri za kupovinu u Super Veru u iznosu od 200.000 dinara za prvu nagradu, 100.000 dinara za drugu i 50.000 dinara za treću.

Super Vero je pripremio čak 10 utešnih nagrada u vrednosti od po 10.000 dinara.
Sve što je potrebno da se uradite, kako bi se učestvovalo u nagradnom konkursu, jeste da se na Super Vero instagram stranici podeli slika jednog obroka koji je pripremljen sa nekim od proizvoda Super Vera sa tagom i #sedimozaistimstolom #GrčkiMesec #SuperVero.

Oni koji nemaju instagram nalog, fotografije mogu slati i mejlom na adresu sedimozaistimstolom@supervero.rs.

„Tokom celog meseca juna pozivamo vas da ‘sednemo za isti sto’, što je ujedno i topla poruka ovogodišnje manifestacije, uživamo u grčkim kulinarskim specijalitetima, kulturi, muzici i druženju koje će biti prava poslastica za sva naša čula! Čekamo vas u Beogradu i u srpskoj Atini da zajedno u junu proslavimo mesec Grčke u Super Veru“, navodi se u saopštenju.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: