Počeli radovi na izgradnji kružnog toka kod Rigovog mlina u Rumi! (FOTO)

RUMA – Kako je i najavljeno, radovi na izgradnji kružnog toka kod Rigovog mlina, na izlazu iz Rume prema Vognju, su počeli!
Foto: Opština Ruma

Ovo je veoma važan projekat za rumsku opštinu, posebno jer je reč o tranzitnom putu, a takođe novi kružni tok će doprineti bezbednosti i rasterećenosti saobraćaja.

Foto: Opština Ruma

Radiće se kružna raskrsnica sa četiri priključka na mestu ukrštanja državnog puta IIA reda br. 120 sa državnim putem IIB reda br. 314 i ulicom Vuka Karadžića u Rumi, a svaki od priključaka imaće po dve trake, te se i kružni tok uređuje sa dve saobraćajne trake unutar kružnog kolovoza.

U skladu sa zahtevima Projektnog zadatka i urbanističkim uputstvima u zoni južnog kraka kružne raskrsnice projektovane su biciklističke i pešačke staze, tako da će svi građani moći da se kreću bezbedno.

Foto: Opština Ruma

“Opština Ruma neprekidno radi na poboljšanju saobraćajne infrastrukture. Svi prilazi Rumi će biti uređeni. Bezbednost naših sugrađana, kao i svih koji prolaze kroz Rumu nam je prioritet.”, napisala je predesednica Opštine Ruma, Aleksandra Ćirić na svom zvaničnom Facebook profilu.

Nakon izgradnje kružnog toga, najavljeno je da će biti urađena potpuno nova Indjustrijska ulica, a za koji mesec kreće izgradnja bulevara sa 4 trake od Rigovog mlina do raskrsnice ulica – Nikola Tesla i Vuka Karadžića!

Foto: Opština Ruma

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.