Pobednik teniskog turnira Dragan Grujić iz Opova

OPOVO, Pobednik Memorijalnog teniskog turnira „100 dana bez Bobana“ je Dragan Grujić iz Opova. U polufinalnim susretima Vojislav Tomac je pobedio Nemanju Robala, dok je Grujić bio bolji od Strahinje Simića. U velikom finalu Grujić i Tomac su vodili izjednačenu borbu u prvom setu koji je Tomac dobio u taj-brejku. Međutim, Grujić je naredna dva seta dobio ubedljivo (6:2 i 6:1), tako da je na kraju zasluženo podigao pobednički pehar.
Od 14 takmičara, četvoro koji su učestvovala su mladi opovčani 2009, 2010. i 2011. godište dobili su specijalne zahvalnice kao najmlađi učesnici.
Organizator je porodici Milić uručio pomoć koja je prikupljena kotizacijom, a u ime Slobodana Petričevića porodica Petričević će ustupiti termin po želji u apartmanu za letovanje ovoj porodici u Crnoj Gori, u Bijeloj. Takođe, nakon objave na društvenim mrežama i internet medijima oko memorijalnog turnira, pristigao je značajan broj uplata od strane mnogobrojnih prijatelja iz zemlje i inostranstva koji nisu bili u prilici da prisustvuju turniru na čemu se porodica Milić zahvaljuje.

Pobednik u finalu Dragan Grujić je  dobio takođe termin na leto i smeštaj u apartmanu Petričević za dve osobe.
Igor Petričević ispred organizacionog odbora se zahvalio svima koji su pomogli oko organizacije turnira,  Opštini Opovo, Crvenom krstu Opovo, Hotelu „Stari Banat“ Opovo, „Friško“ Baranda, Mesari „Bečei“ Debeljača i AK „Spartak“ Opovo i internet portalu “Glas Opova” na medijskoj podršci. Posebna zahvalnost  je upućena Srbi Đorđeviću, koordinatoru za sport, kao i Aleksandri Zelenović Mikić iz  Gackog za doprinos i pomoć oko organizacije turnira.
Podsetimo, turnir je humanitarnog karaktera, a kompletna kotizacija, kao i dobrovoljni prilozi, biće uplaćeni na račun našeg mladog sugrađanina iz Sakula Vladimira Milića, koji boluje od hronične bubrežne isuficijencije četvrtog stepena, koja je prouzrokovala anemiju i oštećenje kostiju, a u pripremnoj je fazi za transplantaciju.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: