logo transparend vojvodina uzivo

,

Pobednici turnira ekipa „Tim Vujičić“

PEĆINCI – Završen je još jedan memorijalni humanitarni turnir u malom fudbalu „Peđa Gajić“ u Šimanovcima, koji je okupio 20 ekipa, brojne ljubitelje futsala i sponzore uz pokroviteljstvo Opštine Pećinci.

Tokom dvonedeljnog takmičenja, na terenima za male sportove šimanovačke osnovne škole, prikazana je svojevrsna humana strana sporta, a kako je rekao zamenik predsednika Opštine Zoran Vojkić upravo je to jedan od razloga zašto je pećinačka lokalna samouprava od prvog turnira pokrovitelj.

On se zahvalio organizatorima turnira koji predano već šestu godinu gaje sećanje na tragično nastradalog Šimanovčanina Peđu Gajića uz, kako je rekao, izuzetno human čin prikupljanja novčanih sredstava za one kojima je pomoć potrebna.

Organizatori turnira „Peđa Gajić“ svake godine doniraju prihod od turnira, a kako su nam rekli, nakon odbijanja svih troškova, prikupljenja sredstva biće uplaćena u humanitarne svrhe.

Dvonedeljni turnir je, pored druženja, iznedrio i pobednike koji su osvojili vredne nagrade. Prvo mesto i 300 hiljada dinara osvojila je ekipa Tim Vujičić, drugo mesto i 140 hiljada dinara osvojila je ekipa Lorinex, dok je treće mesto i 60 hiljada dinara osvojila ekipa Vanila. Takođe, proglašeni su i najbolji igrač turnira – Saša Stojanović (Tim Vujičić), najbolji golman – Dalibor Lošić (Lorinex), najbolji strelac – David Pisar (Ozelenjavanje Savić), kao i najatraktivniji igrač – Dobrica Ćirković (Kondicije).

Pročitajte još:

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.