Pobeda Sloge, Hajdučica deklasirana, Margita sigurna

PLANDIŠTE – Fudbalski timovi sa teritorije Opštine Plandište ostvarili su dobre rezultate u samoj završnici prvenstva.

U okviru 14. kola Područne fudbalske lige Pančevo ekipa Sloge iz Plandišta gostovala je ekipi Ševac iz Kusića. Ekipa iz Kusića igra vrlo promenljivo ove jeseni. Odlično je ekipa Sloge otvorila utakmicu, vrlo brzo došla je osetne prednosti golovima Dimitrijevića, Sprema i Nedimovića. Možda jedno od najbolje odrigranih utakmica ove sezone na gostovanjima. U drugom poluvremenu ekipa Kusića smanjila je rezultat na 1:3, ali ipak ne dovoljno za preokret. Vrlo važna pobeda Sloge na gostovanju za mirniji ulazak u završnicu prvenstva.

Fudbalski klub Hajdučica proteklog vikenda igrala gostovala je ekipi Vulturul iz Grebenca. Oslabljena ekipa iz Hajdučice nije mogla da pruži dostojan otpor vrlo raspoloženim domaćinima. Možda jedna od najlošije odigranih utakmica. Na terenu kao da je postojao samo jedan tim. Bez ideje, igre, bez taktike igrala je ekipa Hajdučice čitav meč. Kao epilog tome vrlo razoraravajuć i bolan poraz od čak 7:1. Pre svega treba promeniti pristup igri ukoliko žele da naprave pozitivan rezultat u poslednjem kolu na domaćem terenu.

U okviru 13. kola Druge južnobanatske lige Istok ekipa Sloge iz Margite na domaćem terenu dočekala je ekipu Karaš iz Jasenova. Utakmica je završena rezultatom 6:5. I time je stavljena zavesa na jesenji deo prvenstva.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: