Pobeda fudbalera Železničara u prvoj kontrolnoj utakmici u Antaliji

ANTALIJA/PANČEVO – Fudbaleri Železničara zabeležili su pobedu u prvoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Antaliji. Alanija iz Vladikavkaza je savladana 2:1. Strelci su bili Milošev i Zuvić.

“Mogu da budem zadovoljan i igrom i trčanjem na ovoj utakmici. U krajnjoj liniji i rezultatom jer igra se da se pobedi. Naravno da ima segmenata koje moramo da popravljamo, ali s obzirom na jačinu protivnika mislim das mo danas, ne samo dobro parirali već u nekim delovima igre bili bolji, što govori i rezultat. Ciljano smo hteli da probamo neke stvari i na ovoj utakmici, i dobro smo iskoristili današnju proveru”, bio je prvi komentar Dragana Aničića, šefa stručnog štaba Železničara.

Naredni kontrolni meč Želja će igrati već u sredu 9. februara. Protivnik će biti Metalist iz Harkova.

“Imamo u sredu utakmicu, pa ponovo u subotu, pa u sredu. Tri izuzetno jake provere, dve protiv ukrajinskih superligaša i jednu protiv ruskog drugoligaša. Očekujem in a tim utakmicama da nastavimo da poboljšavamo našu igru, da budemo agresivni tug de treba, kao što smo danas bili agresivni bez lopte u visokom presingu, id a budemo čvrsti u niskoj zoni. Na tome insistiramo in a tome ćemo insistirati i u narednim utakmicama”, rekao je Aničić.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: