Plemenitost na delu: Fudbalske ekipe “Stefanov nekretnine” i “Ekometal komerc” donirale novac ranjenom Stefanu Stojanoviću

ZRENJANIN – Pred prepunom Kristalnom dvoranom nedavno je održano finalno veče Zimskog turnira u malom fudbalu koje je obeležila odluka dve ekipe  “Stefanov nekretnine” i “Ekometal komerc” da novčanu nagradu u iznosu od 50 hiljada dinara doniraju Stefanu Stojanoviću, dečaku koji je na Badnji dan ranjen na Kosovu i Metohiji.

Mladi Zrenjaninci su pokazali da turnir ne predstavlja samo sportsko nadmetanje, nego i povod da se na delu pokaže društvena odgovornost i briga o svom narodu i da, bez obzira na osvojeno treće i četvrto mesto, ipak predstavljaju najsjajniju pobedu takmičenja.

Članovi ekipe “Stefanov nekretnine” tim povodom su rekli da je veoma bitno da se u ovakvim momentima pokaže humanost.

“ Ovim gestom smo hteli da pokažemo da pružamo veliku podršku hrabrom dečaku, ali i primer ostalima da je solidarnost u ovakvim momentima jako bitna. Na ovaj način čuvamo jedinstvo našeg naroda, pogotovo u momentim kada se i država suočava sa velikim problemima. Svesni smo da će taj novac Stefanu i njegovoj porodici mnogo značiti, zato smo zajedno sa našim saigračima iz ekipe “Ekometal komerc” odlučili da isti poklonimo.” – rekao je Nemanja Stefanov, član tima “Stefanon nekretnine”.

Novčana sredstva i dres su nekoliko dana nakon završetka turnira uručeni Stefanu Stojanoviću koji je putem fotografije uzvratio zahvalnost.

U toku finalne večeri takođe je realizovana akcija “Za osmeh više” u okviru koje su, umesto plaćanja ulaznica, donirani slatkiši za svetosavske paketiće koji će biti uručeni deci slabijeg materijalnog stanja.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: