logo transparend vojvodina uzivo

Planirana isključenja struje u Zrenjaninu i Melencima

ZRENJANIN – Elektrodistribucija Zrenjanin najavila je da će danas, zbog planirani radoba na elektro-mreži, bez struje ostati pojedine ulice na teritoriji Zrenjanina i naseljenog mesta Melenci.

Od 7.30 do 13.15 časova struje neće imati delovi ulica Žarka Ostojina, od Milovana Mijatova do Njegoševe, Ive Lole Ribara, od Svetozara Markovića do Njegoševe, Branka Radičevića, od Svetozara Markovića do Njegoševe, 3. oktobra, od Milovana Mijatova do Njegoševe, Vujice Vujanova, od Maksima Gorkog do Lenjinove, Srpskih vladara, od Braće Mijatov do Lenjinove, Svetozara Markovića, od Žarka Adamova do 3. oktobra, Maksima Gorkog, od Vujice Vujanova do Vuka Karadžića, Braće Barnić, od Vujice Vujanova do 3. oktobra, Braće Mijatov, od Srpskih vladara do 3. oktobra, Lenjinove, od Srpskih vladara do 3. oktobra, Njegoševe, od Srpskih vladara do 3. oktobra, kao i ulica Đure Daničića, uključujući i objekte „Eko-gradnje“ i „Melpetrola“, u Melencima.

Od 8.30 do 13.30 časova bez struje će ostati deo ulice Janka Veselinovića, od 9. januara do Dušana Vasiljeva, kao i ulica Slobodana Penezića u Zrenjaninu.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi se odlažu.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.